IVO-B, Allround Archeologie

Welkom

IVO-B, Allround Archeologie is een zelfstandig bedrijf in de archeologie dat zich richt op het verlenen van werkzaamheden in de archeologische sector in de provincie Gelderland. Allround betekent dan ook echt dat IVO-B voor de meest uiteenlopende werkzaamheden kan worden ingezet; of het nu gaat om het uitvoeren van archeologische booronderzoeken, gravend onderzoek zoals proefsleuvenonderzoeken, opgravingen en begeleiding en rapportage. De stille kracht achter IVO-B is Ivo Beckers; KNA-senior prospector en KNA-senior archeoloog.

Bureauonderzoeken

Dit is het eerste deel van de diensten die IVO-B kan leveren. Het tweede deel is het zelfstandig uitvoeren van archeologische bureauonderzoeken en cultuurhistorische inventarisaties volgens de KNA 4.1. Er is binnen IVO-B brede ervaring in de provincie Gelderland met het uitvoeren van bureauonderzoeken en cultuurhistorische inventarisaties. Als u op zoek bent naar kwaliteits-onderzoeken zonder ook voor de overhead van een groot bedrijf te betalen, dan bent u bij IVO-B aan het goede adres.

Over Ivo Beckers

Ivo Beckers heeft in 2008 bij de universiteit Leiden de master Archeologie en Prehistorie gehaald. Na deze studie heeft Ivo in 2008 en 2009 als uitzendkracht bij verschillende bedrijven gewerkt. De werkzaamheden bestonden onder andere uit het uitvoeren van archeologische booronderzoeken en als junior-archeoloog op archeologische gravende onderzoeken.
In 2009 is Ivo Beckers bij ADC Archeoprojecten in dienst gekomen als projectleider in de afdeling Prospectie en Landschapsarcheologie. In februari 2012 is Ivo Beckers vervolgens het bedrijf IVO-B, Allround Archeologie gestart. Inmiddels zijn er door IVO-B in Gelderland en andere provincies werkzaamheden verricht voor tal van archeologische bedrijven.

IVO-B is enthousiast, allround en staat bekend om de grote service-bereidheid. Als u daarom nog iemand nodig heeft voor een archeologisch project in Gelderland, dan helpen wij u graag. Voor de contactgegevens kunt u de pagina Contact inzien.

logoivob

+31 (0)6 8396 8168
contact@ivob.nl

Juliana van Stolberglaan 36
3411 XD Lopik
Nederland

KvK-nr. H54756790
BTW-nr. NL158195127 B01

Algemene voorwaarden

Ivo Beckers

© www.mijn-eigen-website.nl (design)